Saturday, January 5, 2013

Haul #17: December accessories purchase

Aku jarang beli aksessori. Selalu lebih kepada mekap dan beg. Tapi sekarang macam best pulak pakai aksessori. Malah dah jadi item kedua terpenting selepas mekap. Yang ketiga beg, keempat adalah baju dan kelima barulah kasut. Salah satu aksessori ni termasuk dalam wishlist aku haritu. Jom tengok.
Bracelet belah kiri tu beli kat Chamelon. Suka sebab ada Eiffel tower kat bracelet dia. Berharga RM19.80. Sebelah kanan tu pulak beli kat Bonita. Harga RM19.

Rantai sebelah kiri tu dari Bonita. Harga RM39.20 selepas diskaun 20%. Sebelah kanan tu dari Forever 21. Dah lama aim kedai ni. Akhirnya dapat beli sesuatu kat situ. Suka aksessori dia. Yang 1st tu berharga RM19 dan yang ke-2 tu RM25.

Ketiga2 cincin ni beli kat Forever 21 gak. Dari kiri: harga RM19, RM15 dan RM9. Suka ketiga2 cincin ni. Cantik.
Sunglasses dari Bonita
Satu tu harganya RM11.70 selepas diskaun 70% dan satu lagi berharga RM31.20 selepas diskaun 20%. Tak ingat mana satu.

2 comments:

  1. bonita mmg slalu wt offer..geram tgk sunglass tp xrembat2 lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..dah lama ngidam nak beli sunglasses...bila ada offer mmg terus beli,tak tunggu lagi dah...

      Delete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.