Wednesday, February 6, 2013

Etude House new collection



Aku dapat tahu pasal koleksi terbaru Etude House ni pun dari blog Mizu. Koleksi yang sebelum tu pun tak tengok lagi, ni nak tengok yang baru pulak. Alah, yang lepas tu nampak biasa je. Tak menarik sangat walaupun cute... Tapi yang baru ni lagi cute. Cute sangat.. Macam nak makan pun ada... So jom tengok dengan lebih lanjut.

Sweet Recipe Dear My Jelly Lips-talk
 
Bila ada gambar jelly kat dalam gambar tu terasa macam nak makan jelly pulak. (^_^) Nampak macam glossy kan?? Aku suka warna JOR202 dan JPK004. Tak tahu kenapa aku suka tengok warna tu. Next...

Sweet Recipe Candy Stick
Macam bentuk candy cane. Rasanya ni macam lipstick tapi jenis tint. Next...

Sweet Recipe Baby Choux Base
 Yang ni rasanya mekap base kot. Next...

Sweet Recipe Cupcake All Over Color
 
Nampak macam krim yang sedap je... Yang ni boleh pakai kat tempat lain selain pipi. Contohnya dekat mata dengan bibir. Next...

Sweet Recipe Cookie Pact

Sweet Recipe Cupcake Eyes
 
Eyeshadow jenis krim rasanya. Macam pernah tengok tapi di mana ya...??

Sweet Recipe Chocolate Smudge Liner
 
Eyeliner jenis krim. Kena guna berus kalau nak pakai. Nampak macam coklat kan??

Sweet Recipe Chocolate Eyes
 
Yang ni nampak macam coklat bar. Sedapnya, nyum nyum..

Sweet Recipe Chocolate Highlighter
 

Sweet Recipe Ice Cream Nails
 
Yang ni adalah pewarna kuku berbentuk aiskrim kon.

Sweet Recipe Cotton Candy Ball
Mula2 ingatkan kapas ni untuk pakai kat muka, rupanya untuk kuku. Alah macam nail remover jugakla tapi jenis kapas. Next...

Sweet Recipe Chocolate Stick Eyeshadow Brush
Sweet Recipe Sliced Cake Puffs

Semua nampak menarik. Tapi aku suka lips-talk tu dengan cake puff tu. Hai... Nampaknya koyaklah beg duit aku ni nanti... Tak tahu bila akan sampai Malaysia. Tapi kat Qoo10 dah ada sebahagian items tu dah... Pictures credit to Etude House Korea.

P/s: Tension dengan kerja, pastu MIVVA box aku tak sampai2 lagi padahal dah masuk hari ke-2 dah...

2 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.