Monday, May 27, 2013

Nuffnang CPC #4

Another CPC was credited into my Nuffnang account. Thanks guys especially for those who click my Nuffnang ads. Bertambah duit walaupun sikit. ^_^ (Mood: Happy sekejap)


Wonderbox edisi Mei 2013

Entry sebelum ni kan aku ada cerita pasal dah lama tak subscribe Wonderbox kan?? So minggu lepas, parcel dari Wonderbox akhirnya sampai kat rumah. Sampai petang Khamis lepas. Jom tengok bulan ni punya edisi.
Bulan Mei ni diikat dengan riben kuning pulak.

Wednesday, May 15, 2013

Kisah WonderBox Malaysia

Semua sedia maklum dengan beauty box WonderBox ni kan?? Aku mula kenal pun masa first debut diaorang, iaitu pada Oktober 2012. Masa tu semua sibuk nak subscribe diaorang punya first debut kan?? Sehinggakan kecoh sekejap pasal ketidak puasan hati subscribers dengan isi kandungan mereka pada beberapa bulan lepas (aku tak subscribe untuk bulan tersebut so taklah terasa sangat).

Tapi bukan itu yang aku nak kongsi kat sini.

Monday, May 13, 2013

Nuffnang CPC #3

Salam sejahtera semua. Sorry sangat-sangat sebab dah seminggu lebih aku update apa-apa pun kat blog aku ni. Macam biasalah, bila penyakit 'M' datang menguasai.. Sampai nak menaip pun terasa macam tak kuasa je... Walau tak ber'update' tapi masih lagi dikunjungi orang. Terima kasih aku ucapkan kepada semua. ^_^

Anyway, aku mungkin kena ubah layout aku ni since ada beberapa pelawat aku komen mengatakan yang blog aku ni agak 'lari' sedikit. Hurm... Susah nak cakap sebab aku guna browser Mozilla dan bila aku view nampak takde masalah pun. Kalau guna browser selain dari Mozilla tu aku tak pastilah. Ada sesiapa yang mengalami masalah sama ke?? Please inform me okay. I need to know. Thanks.

Sebelum aku tamatkan celoteh aku nih, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada mereka yang sudi klik iklan Nuffnang kat blog aku nih. Sebab koranglah, CPC aku dah bertambah lagi. Thanks guys!! Okay, babai...

Friday, May 3, 2013

2nd Liebster Award

Sebelum ni dah buat, so malas nak buat banyak kali. Haha.. Tag dari Amanda pulak kali ni. Just jawab soalan dari dia jelah yek. Nak tengok beliau punya klik SINI. Kalau nak tengok aku punya, klik SINI.

Shopping kasut kat Zalora

Aku pasti ramai yang pernah dengar pasal ZALORA ni kan?? Salah satu online shopping di Malaysia ni. Walaupun ada banyak complaint pasal servis diaorang tapi still ada jugak yang shopping kat sini. You know what?? Aku pun ada membeli sesuatu dari ZALORA ni jugak. Hehe.. Nak tahu apa yang aku beli?? Jom!