Friday, May 3, 2013

2nd Liebster Award

Sebelum ni dah buat, so malas nak buat banyak kali. Haha.. Tag dari Amanda pulak kali ni. Just jawab soalan dari dia jelah yek. Nak tengok beliau punya klik SINI. Kalau nak tengok aku punya, klik SINI.

1. What do you do when open your eyes every morning?
Tengok jam dah pukul berapa. Lepas tu terkebil-kebil atas katil sebab malas nak bangun.

2. The thing you like the most? and why?
Shopping!! Sebab seronok dapat mencuci mata dan membeli belah

3. What country you want to visit? and why?
Korea of course. Teringin sangat nak merasa autumn kat sana.

4. Why are you blogging?
Saja nak kongsi something dengan orang walaupun mungkin tiada yang membacanya... =_=

5. Who's blog you read the most?
My fellow blogger friends.

6. How you spend your weekend?
Kalau rajin pergi window shopping, kalau tak duduk rumah je tengok tv or tidur. Haha...

7. Currently what thing you want to buy?
Nak beli berus mekap yang baru sebab yang lama dah tak elok..

8. If you fill down, what will you do?
Kalau down sangat selalu layan lagu sedih.

9. Dress or shirt. What you like the most?
Biasa pakai shirt tak pernah pakai dress.

10. What is shopping mall to you?
Heaven on earth.

11. Love shopping offline or online? and why?
Lagi suka offline sebab boleh tengok dan cuba sendiri. Kalau online kang ada je yang tak kena. Tapi kadang-kadang kat online ni lagi mudah dan murah dari kedai.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.