Wednesday, May 15, 2013

Kisah WonderBox Malaysia

Semua sedia maklum dengan beauty box WonderBox ni kan?? Aku mula kenal pun masa first debut diaorang, iaitu pada Oktober 2012. Masa tu semua sibuk nak subscribe diaorang punya first debut kan?? Sehinggakan kecoh sekejap pasal ketidak puasan hati subscribers dengan isi kandungan mereka pada beberapa bulan lepas (aku tak subscribe untuk bulan tersebut so taklah terasa sangat).

Tapi bukan itu yang aku nak kongsi kat sini.

Aku baca mesej dari WonderBox FB semalam yang berbunyi:
Last Call ladies To Get Your Hands on Our May WonderBox Edition! ~80 boxes left and running out fast. We will be announcing a new price and reward (WonderPoints) structure tomorrow so lock in your subscription today to enjoy future WonderBox editions at the current offered price! Feel free to share, leave your comments below and always stay beautiful gals ! xoxo
So kiranya lepas ni, harga untuk melanggan WonderBox akan meningkat. Bukan lagi harga kebiasaanya iaitu RM39.90.


[Announcement from WonderBox team]

1. We hope everyone had a great time voting last week. Thanks for participating in our country’s lovely democratic process. To further encourage members’ participation, we would like to announce a new subscription rule which would require our lovely members to participate in order to renew your subscription.

i. An incomplete beauty profile – You did not complete or update your beauty profile when requested.
ii. Have not participated in any product surveys - You did not share any feedback by completing any of the product surveys for your previous WonderBox.
iii. Have not shared any of your experience - You did not share any beauty discovery experience with your previous WonderBox (Blog posts, pictures, videos or product review articles).

As a WonderBox member, you are required to complete at least 1 of the above mentioned activities during the period of your last subscription cycle to renew your WonderBox subscription.

2. We will be releasing a new pricing model on the 16th of May 2013 which will be effective immediately. This new subscription price will apply for to only new purchases made on the 16th onwards. All monthly recurring subscription with Paypal will be exempted.

Bagi mereka yang sempat melanggan bulan Mei punya, harga lama masih digunakan. Tapi bagi yang ingin atau akan melanggan untuk bulan seterusnya, harga baru akan diperkenalkan. Which is RM45.00. Aku sempatlah subscribe untuk bulan Mei punya (since dah beberapa bulan aku tinggalkan) tapi lepas ni aku tak sure lagi nak langgan ke tak sebab harga dah naik. So terpulanglah kalau korang nak langgan ke tak...

Want to subscribe to WonderBox? Click HERE.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.