Monday, May 13, 2013

Nuffnang CPC #3

Salam sejahtera semua. Sorry sangat-sangat sebab dah seminggu lebih aku update apa-apa pun kat blog aku ni. Macam biasalah, bila penyakit 'M' datang menguasai.. Sampai nak menaip pun terasa macam tak kuasa je... Walau tak ber'update' tapi masih lagi dikunjungi orang. Terima kasih aku ucapkan kepada semua. ^_^

Anyway, aku mungkin kena ubah layout aku ni since ada beberapa pelawat aku komen mengatakan yang blog aku ni agak 'lari' sedikit. Hurm... Susah nak cakap sebab aku guna browser Mozilla dan bila aku view nampak takde masalah pun. Kalau guna browser selain dari Mozilla tu aku tak pastilah. Ada sesiapa yang mengalami masalah sama ke?? Please inform me okay. I need to know. Thanks.

Sebelum aku tamatkan celoteh aku nih, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada mereka yang sudi klik iklan Nuffnang kat blog aku nih. Sebab koranglah, CPC aku dah bertambah lagi. Thanks guys!! Okay, babai...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.