Monday, May 27, 2013

Wonderbox edisi Mei 2013

Entry sebelum ni kan aku ada cerita pasal dah lama tak subscribe Wonderbox kan?? So minggu lepas, parcel dari Wonderbox akhirnya sampai kat rumah. Sampai petang Khamis lepas. Jom tengok bulan ni punya edisi.
Bulan Mei ni diikat dengan riben kuning pulak.

Seperti biasa, disertakan sekali kad penerangan untuk item bulan ni punya.

Aku tak berapa reti nak susun, sebab tu simple macam ni je... :P

Neutrogena Hydro Boost Night Concentrate Sleeping Pack
Full size, 50g
Contains purified Hyaluronic acid, Olive extract and Ionic Mineral complex that helps enhance skin translucency, firm up skin and reduces fine lines so that you wake up to amazingly hydrated, soft and supple skin in the morning.

Bio-essence Radiant Youth Essence
Full size, 20ml
A marvelous treatment for your radiant skin which consists 95% Green Tea extract, Ginseng, Lycium and powered with Adenosine Triphosphate to provide non stop energy to skin cells.

Pangea Organics Australia Wild Plum & Willow Facial Cleanser
Travel/trial size, 30ml
Features organic compounds rich in antioxidants and essential fatty acids to support a healthy, radiant complexion.

Ginvera Green Tea Whitening Marvel Gel
Travel/trial size, 8ml
1. Rubs away deep layers of dead skin cells
2. Rubs away blackheads painlessly
3. Contracts pores for refined skin
4. Lightens black spot, freckles & scars
5. Remove oil seeds
6. Regulates sebum secretion to prevent pimples
7. Brighten dull complexion
8. Changes dark, rough skin to smooth skin
9. Whitens skin as it gives way to new born skin
10. Enhances quick absorption of skin care products

Neutrogena Hydro Boost Intensive Hydrating Mask
1 sheet
3D contour-fit stretch fabric for better absorption and gives immediate and long-lasting hydration.

Pangea Organics Facial Scrub
Sampel size, 5ml
This dual action scrub polishes the skin's surface without disrupting its delicate balance.

Pangea Organics Facial Mask
Sampel size, 5ml
The super potent super food ingredients deep-cleanses, detoxify, exfoliate, hydrate, prevent wrinkles, nourish, protect and balance your skin.

Le Scenteur EDT in Sensation
Sampel size

Last but not least, baucer RM10 dari Pangea dan diskaun baucer untuk Senze Studio.

Well, this month punya takdelah menarik sangat sampai kata "WOW" but okaylah since I get to try new brand which is Pangea Organics.

So kepada mereka yang ingin subscribe bulan Jun punya, sila subscribe sekarang sebelum habis stok. You guys can subscribe thru my link here: Wonderbox Malaysia. Don't forget to register first before you can subscribe.

2 comments:

  1. Nak tanya, Wonderbox ni macam mana ya? Online shops ke? Huhu. Kalau subscribe tu, macam subscribe majalah kena bayar monthly ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wonderbox ni beauty box yg bila kita subscribe kita akan dapat 5-6 beauty items di dlmnya.. Ia bukan online shop sebab kita tak boleh beli certain2 item. Kalau nak subscribe boleh pilih samada nak 1 bulan je ke, 3 bulan, 6 bulan or setahun punya langganan. Kalau sebulan je maknanya dptlah 1 beauty box je. Kalau 3 bulan, dptlah 3 beauty box utk setiap bulan akan dtg.. Dan seterusnya.. Ikut kitalah.

      Boleh tgk entry sblm ni kat sini dan sini

      Delete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.