Tuesday, June 18, 2013

Kisah poslaju #3

Kesinambungan dari Kisah poslaju #2. Apa kenalah dengan poslaju nih?? Nak kata takde orang kat rumah semalam, ada apa... Diaorang tak kemana-mana pun. Tapi dari apa yang aku tahu, semalam ada posmen biasa dan sebuah motor poslaju. Itupun cuma deliver 1 parcel je (akan cerita kemudian). Mana ada van or motor poslaju yang datang hantar parcel lagi satu tu?? So macam mana pulak boleh "Unable to deliver the item due to addressee not around at time of delivery"??!! Aku tak fahamlah poslaju nih..

4 comments:

  1. huhu..hopefully xjd mcm sy aritu..dorg kt posmen on da way tp 1 week xsmpai2..last2 sy call trus main office dorg kt parcel hilang..dorg ganti blik duit..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai mcm tu sekali?? teruknya.. takpelah, at least dapat balik duit dari takde apa2 kan..

      Delete
  2. seriously Aida pun tak faham dengan diaorang ni. kita ada je kat rumah tapi dia bagi jugak pelekat colour oren yang kita kena ambil dekat pejabat pos sendiri. macam hape je!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, kat umah tu ada loceng tapi x pulak ditekannya. pastu cakap xde org kat umah... mcm mana diorg check pun xtahu lah

      Delete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.