Monday, June 17, 2013

Pre-loved items giveaway (CLOSED)

*This giveaway is officially closed. No more entries will be receive. Thank you for those who join in.

Aku ada banyak item (macam skincare or makeup) yang tak pakai langsung. Kebanyakannya tak sesuai dengan aku. Kalau nak jual balik takut tak laku. So daripada aku terus simpan terperuk dalam laci, lebih baik aku bagi kat orang kan? Aku akan pilih 2 pemenang untuk 2 set hadiah yang telah aku sediakan. Tapi kalau ada 2 orang je yang join, maka mungkin 2 orang tersebut yang akan menerima hadiah tersebut. So siapa nak hadiah free? Good Luck!!

Disclaimer: WARNING!! These items are not brand new items. All of them have been opened and some has been tested on my skin but never really use it. If the items are not able to be use, please dispose it. But make sure you use it before the year 2013 end. If you okay with that, then you can submit your details.

Syarat-syarat:
1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia sahaja.
2. Mempunyai email.
3. Cuma perlu komen di bawah nama, email dan set mana yang dipilih.
4. Tarikh tutup adalah pada 17hb Jun 2013, jam 12.59 PM 12.40 PM (mungkin akan diubah jika perlu).
5. Pemenang akan diberitahu melalui email. Jika tiada reply dalam masa 48jam maka pemenang yang lain akan dipilih.
1. Lip and eye pallet
2. Clinelle Moisture Booster 20ml
3. Etude House Skin Mal:gem Moist 25ml
4. Etude House Skin Mal:gem Deep Moist 15ml
5. Etude House Skin Mal:gem Deep Moist 25ml
6. Nutox Oxyfusion Wrinkle Away Cleanser 50ml (additional, tiada dalam gambar)

1. Technic Ultra-black Party Mascara
2. Technic Out and A-pout Lipgloss in Pearly Pink
3. Technic Liquid eyeliner in Icy Blue
4. Technic Shimmer Dust in Ice Queen
5. 18 Jewel nail wraps
6. Posh Nail Spa voucher
7. 2 hair chalks
8. Jacqueline Burchell nail lacquer in Diamond Clouds

10 comments:

  1. sy nk set A! btw lip balm Alya bg tu dh smpai..trima kasih byk2..ssh2 je tmbah elianto balm lg..nnt nk wt entri khas :)

    nama: Nur Shulaili
    email: white_blood7@yahoo.com.my
    set: set A

    ReplyDelete
  2. Joined ! :D Set B.

    email : akubudakskemaa@gmail.com

    Tq ^^W

    ReplyDelete
  3. Anis Farhana

    kimhana2106@gmail.com

    Set A :)

    ReplyDelete
  4. eh eh eh nak join!!
    kita pilih set A. sebab kita dah lama mengidam nak ada eye palette! clinelle tu memang dah lama menjadi pujaan hati. dek kerana kerjaya cumalah seorang student maka idaman ini selalu ditolak ke tepi. sob sob sob

    aida_atasinchi@yahoo.com
    Aida Hazera.

    ReplyDelete
  5. Nama : Siti Khadijah
    Email : Applecaramel99@yahoo.com
    I want Set A! ;D

    ReplyDelete
  6. Join :)

    Nama : Syaza Raihanah
    Email : syazaraihanah@ymail.com

    Saya pilih set B ^^

    ReplyDelete
  7. first time singgah sini :)
    good luck for the giveaway :D

    ReplyDelete
  8. Salam Kenal

    Nak set A

    anispenmerah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. Hi..nak join =)
    Sya nk yg set B, sbb eyeshadow pallet dh byk..hihi.

    rabiatuljamil@gmail.com
    tq =)

    ReplyDelete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.