Wednesday, July 3, 2013

Wishlist Wednesday #1

Biasa tengok orang lain buat, tapi kali ni terasa nak buat pulak. Bukan selalu pun, takat nak cuci mata je... :P

So for my first WW for today is a brand called Real Techniques. Sesiapa yang suka mekap mesti kenal brand ni. Boleh dikatakan menjadi pilihan ramai jugaklah. Aku pun taklah baru sangat kenal, dah lama tahu pun tidak jugaklah. Tapi bila orang cakap berusnya best, so aku pun nak jugaklah cuba sebatang dua...

1. Stippling brush
This dual-fiber brush is the trade secret for creating airbrushed, high-definition results with all types of makeup. Great for a sheer coverage especially when using with BB creams.

2. Blush brush
Contour and define cheeks for flawlessly blended, high-definition results. Suka tengok bristle dia. So fluffy..

3. Starter set
Eye definition goes high-definition with this essential set. Includes 5 full-size brushes + case. Aku cari brush untuk apply kat mata. Yang ni pulak ada 5 jenis dan siap ada case sekali. So sesuai sangatlah...

4. Expert Face brush
Ultra firm and broad for application and blending of cream or liquid foundation. Great for full coverage.

Rasanya itu jelah untuk masa ni. Ada satu lagi brush tapi masih dalam pertimbangan. Belum decide lagi nak pilih yang mana. Aku jugak ada survey beberapa online store yang jual RT brush ni. Tapi aku pilih mana yang menawarkan harga murah. Kita tunggu jelah macam mana yek..

Pictures credit to Real Techniques website.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.