Wednesday, July 17, 2013

Wishlist Wednesday #2

Harini aku nak cerita pasal brand yang menjadi my second WW.

Siapa tak kenal Urban Decay?? Semua peminat tegar mekap mesti kenal nama tu. Aku dah lama tahu pasal brand ni tapi sampai sekarang belum berkesempatan memilikinya. Tengah kumpul duitlah katakan. So tak nak cerita banyak, jom kita check it out...

1. Naked Basics Palette
Featuring six gorgeously Naked neutrals to build on or wear alone - including four never-before-seen shades. Masa first time keluar palet ni, aku terus jatuh cinta. Ya, jatuh cinta terus. Sebabnya, most of the shades are matte. Itu yang aku suka sangat. Kalau orang lain suka Naked Palette 1 or 2, tapi aku tak minat kedua-duanya. Aku lebih minat pada yang ni.

2. Naked Flushed Palette
A SILKY bronzer, highlighter and blush in a sleek, travel-ready compact. Dah suka eyeshadow palette mesti nak set ni jugak. Ada 3 dalam 1. Easy for travel.

3. Smoked Eyeshadow Palette
A true range of shades (Neutral mattes! Shimmering jewel tones!) for a range of smoky looks. Also included a full-size 24/7 Glide-On Eye Pencil in Perversion, AND a travel-size Eyeshadow Primer Potion. First time tengok je terus jatuh cinta (lagi??!!). Iyelah sebab matte shades of course. Siap ada case nya sendiri pulak tu kan.

2 comments:

  1. Hello, I'm here again, seeing updates. Excellent post, congratulations.
    Greetings from:
    http://el-cine-que-viene.blogspot.com/

    ReplyDelete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.