Tuesday, August 20, 2013

Luahan Raya 2013

Dah 2 minggu aku tak update apa-apa kat blog ni. Maklumlah, bila cuti panjang macam ni jadi malas pulak nak buat entry.. Hehe..

Rasanya dah ramai yang kembali bekerja minggu ni kan?? Sekolah pun dah bukak balik.. Bila cuti lama sangat jadi takde mood nak buat kerja... Terasa macam nak cuti lagi. Seolah-olah 2 minggu tu tak cukup... Punyalah tamak aku ni...

Anyway, mesti raya ni semua berseronok dan bergembira je kan?? Cuma aku jelah yang rasa raya tahun ni macam tak seronok je. Entah kenapa... Mood dan semangat nak beraya tu takde... Rasam kosong je... Kalau bukan kerana pergi sembahyang raya pagi tu, pastu sesi minta ampun dengan parents (nampak sangat selalu buat time raya je... shhhh..) dan kemudian pergi beraya rumah sedara-mara, mesti terasa macam satu cuti yang panjang je... Entahla...

Well, tak payah risau sangat pasal kisah aku ni. Kalau korang enjoy dan happy time raya ni, good for you. But for me, biasa jelah perasaannya..

Jadi dikesempatan ini aku ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah dan silap sepanjang aku berblogging ni. Selamat Beraya dan berkunjung ke rumah terbuka to all...
P/s: Thanks to mereka yang selalu klik iklan nuffnang blog aku ni. Well, you know who you are... Dapatlah sikit untuk CPC ke-6 ni hah...

4 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.