Monday, September 16, 2013

Book Fair 2013

Sebenarnya Book Fair ni berlangsung masa raya lepas. Dekat KL Convention Center. Sebab aku tak balik kampung so bolehla pergi masa raya haritu. Itu pun pergi time raya ke-3 kalau tak silap.. Haha orang lain balik kampung beraya sakan tapi aku pergi pesta buku je... Tak banyak yang aku beli sebab buku yang aku nak cari tiada. So just beli sebuah buku pasal mekap, majalah CLEO dan safety alarm.


safety alarm
Sesiapa beli majalah BluInc macam CLEO dan lain-lain masa pesta buku akan dapat free goodies bag. Aku tak jangka goodies bag tu besar dan ada banyak barang dalam tu tapi mostly samples je. Kecuali ada 1 item yang full size. Well, free samples dan free bag.


Satu-satunya full size item

5 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.