Friday, October 11, 2013

Berus Everyday Minerals dari Groupon

Aku memang dah lama nak ada full set berus mekap... Tak dapat yang berjenama punya, dapat yang murah dan ada kualiti pun kira okaylah... Tapi biasanya kalau beli set yang berjenama ni mesti mahal giler kan?? Jadi terpaksalah beli satu-satu dulu sampai lengkap semua berus yang aku nak.. Tapi kalau macam tu memang ambil masa jugaklah nak kumpul semua. Kebetulan pulak kat Groupon baru-baru ni ada tawaran berus mekap Everyday Minerals (EM).

Thursday, October 10, 2013

Bag of Love September 2013

Dah lama tak update blog. Nak dekat sebulan kot kalau tak silap.. Nak buat entry tapi asyik pending je..

Harini aku nak share pasal Bag of Love edisi September. Rasanya tak terlambat kot kalau nak cerita pasal tu kan??