Sunday, November 10, 2013

Haul #26: Etude House

Memang tak dapat disangkal lagi bahawasanya aku adalah peminat setia Etude House. Walaupun ada yang aku tak sesuai nak pakai tapi aku tak kisah pun.. Banyak lagi item dalam kedai Etude House tu kan?? Sebenarnya dah lama punya haul tapi baru harini sempat nak publish semua tu..

Tuesday, November 5, 2013

Nuffnang CPC dan CPUV

Salam Maal Hijrah semua. Hampir sebulan rasanya blog ni tak berupdate... Iyelah semenjak tukar kerja baru nih, takde masa nak online. Nak check email pun tak sempat dah apatah lagi nak bukak fb... Habis semua entry yang aku plan nak buat jadi delay...

Even iklan Nuffnang CPC aku pun takde yang masuk.. Kali terakhir masuk adalah pada 1 September lepas. Lepas tu baru ada kredit iklan yang baru. Tapi kali ni ada tambahan iklan baru, iklan CPUV aku yang kedua. Masih lagi ongoing. Sangat bersyukurlah sebab still masuk lagi walaupun jarang dapat...