Tuesday, November 5, 2013

Nuffnang CPC dan CPUV

Salam Maal Hijrah semua. Hampir sebulan rasanya blog ni tak berupdate... Iyelah semenjak tukar kerja baru nih, takde masa nak online. Nak check email pun tak sempat dah apatah lagi nak bukak fb... Habis semua entry yang aku plan nak buat jadi delay...

Even iklan Nuffnang CPC aku pun takde yang masuk.. Kali terakhir masuk adalah pada 1 September lepas. Lepas tu baru ada kredit iklan yang baru. Tapi kali ni ada tambahan iklan baru, iklan CPUV aku yang kedua. Masih lagi ongoing. Sangat bersyukurlah sebab still masuk lagi walaupun jarang dapat...

Terima kasihlah kepada yang sudi klik iklan Nestle Drumstick haritu.. Dapatlah sikit...

CPUV ke-2 yang aku dapat kali ni adalah iklan dari INTI Cycle Degree Campaign. Siapa tak kenal INTI kan?? Sebuah IPTS yang ternama kat Malaysia ni. Mereka ada menawarkan program sijil, foundation, diploma, degree, master malah phd pun ada. Tapi iklan kat blog aku ni pasal degree in business. So kalau nak tahu lebih lanjut mengenai BUSINESS DEGREE ni, pergilah ke website INTI Business Program or klik je mana-mana iklan INTI yang keluar dalam blog aku ni hah... Terima kasih...

3 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.