Sunday, December 1, 2013

Year end wishlist #2

Sejak PC kat rumah ni ada masalah, aku tak boleh update blog. Iyelah, kalau hari biasa penat sebab kerja. Bila hujung minggu pulak computer buat hal. Ini pun nasib baik boleh guna PC adik aku. Tapi gambar yang aku dah upload dalam PC aku yang lagi satu tu terperap kat dalam tu jelah.. Even watermark aku pun ada kat situ jugak. Tak boleh nak edit dan stamp gambar... Huhuhu...