Thursday, October 16, 2014

Latest CPUV Nuffnang

Dah lama tak update blog. Dah bersawang kot.. Takpelah, saja nak update pasal nuffnang CPUV yang tengah masuk nih. Ingatkan dah takde lagi dah. Walaupun takde nilai lagi but at least adalah something kan??

Friday, June 20, 2014

Haul #30: April

Another haul in April. Guardian dan Victoria Secret.


Sunday, May 11, 2014

Nuffnang CPC dan CPUV

Dah lama tak masuk. Itu pun tak banyak. Kesian.. Itulah, tak update blog lagi. Huhuhu



Holla. Brush purchase.

Dah lama tak update blog.. Dah naik sawang agaknya (literally..). Entahla, semenjak dua menjak ni, macam tiada idea nak tulis apa. Bosan pun ada jugak. Penyakit malas pun ada... Walaupun macam-macam benda berlaku dalam hidup aku kebelakangan ni (strees dan sedih), tapi rasa nak menaip tu takde. Itu yang jadi terbiar je... Walaupun takde update, blog aku still ada orang datang berkunjung. Cuma tak seramai blogger lainlah... Anyway, tujuan aku menaip harini sebab ada orang bertanya padaku. Bila orang dah tanya, tu yang jadi ada semangat sikit nak menaip. Terima kasihla kepada yang bertanya tu.

Monday, February 3, 2014

Haul #27: September dan December

Salam semua... Sorry lah, dah lama tak update... Sejak PC buat masalah (sekejap ok sekejap tak) aku jadi malas nak bukak blog aku ni hah... Last entry pun awal bulan Disember lepas.. Ni dah pun masuk bulan Februari... Dah bersawang dah pun... Hehee... Anyway, aku just nak update pasal haul beberapa bulan lepas.. Maybe next time barulah aku update latest entry..