Sunday, May 11, 2014

Nuffnang CPC dan CPUV

Dah lama tak masuk. Itu pun tak banyak. Kesian.. Itulah, tak update blog lagi. Huhuhu



Holla. Brush purchase.

Dah lama tak update blog.. Dah naik sawang agaknya (literally..). Entahla, semenjak dua menjak ni, macam tiada idea nak tulis apa. Bosan pun ada jugak. Penyakit malas pun ada... Walaupun macam-macam benda berlaku dalam hidup aku kebelakangan ni (strees dan sedih), tapi rasa nak menaip tu takde. Itu yang jadi terbiar je... Walaupun takde update, blog aku still ada orang datang berkunjung. Cuma tak seramai blogger lainlah... Anyway, tujuan aku menaip harini sebab ada orang bertanya padaku. Bila orang dah tanya, tu yang jadi ada semangat sikit nak menaip. Terima kasihla kepada yang bertanya tu.