Saturday, February 27, 2016

Haul #29: Januari dan Februari

Haul lagi... Sorry lah, sebab ini adalah entry tertangguh sebenarnya. Haul bulan Januari dan Februari... Clinique, Victoria Secret, The Body Shop dengan Etude House punya haul.




1. Clinique Chubby Stick in 07 Super Strawberry (harga RM60.00) - Aku nak try Chubby Stick sebab ingat ianya macam lipbalm berwarna yang biasa. Bila aku pakai, kulit bibir aku jadi macam keras dan kasar. Walaupun aku pakai berulang kali. Keputusannya tetap sama. Tapi bila aku pakai lipbalm dulu kemudian baru pakai Chubby Stick barulah okay. Hurm... taklah sehebat mana pun (bagi akulah) tapi bila pakai bibir aku nampak lebih merah dari biasa.

2. Victoria Secret perfume mist (harga RM79.00) - Ada 5 jenis perfume mist dalam saiz mini. Aku selalu rotate dan guna lepas solat masa kat ofis. Wangi sikit. Semua aku suka terutama sekali bau Coconut Passion. Bau sedap macam gula-gula kelapa. Rasa macam nak makan pun ada...

3. Victoria Secret perfume mist (harga RM123.00) - Masa beli tu ada promosi beli 3 full size dengan harga RM123.00 (kalau tak silaplah). So aku pun pilihla Sensual Blush dengan Sheer Love. Love Spell tu memang nak beli dah awal-awal lagi.


4. Strawberry Body Polish - macam body scrub tapi dalam perasa strawberry.

5. Satsuma Shower Gel & Body Puree - aku sebenarnya pilih set strawberry (sekali dengan body polish) tapi dia bagi set satsuma ni pulak. Dah balik baru perasan. Tak pasti strawberry punya dah habis ke apa... My mistake T_T.

6. Shea Shower Cream & Body Whip - yang ni pun sekali gak dalam set strawberry tadi.

7. Mango Shower Gel & Pink Grapefruit Shower Gel (harga RM10.90 each) - Yang ni saja aku pilih sebagai extra.


8. Precious Mineral Any Cushion set (harga RM88.00) - masa tu ada promosi kat Etude House Paradigm Mall. Beli Any Cushion tu sekali dengan brush cleaner dan small size Any Cushion. Murah la tu.

9. Milk Talk in Strawberry (harga RM19.90) - Beli shower cream ni percuma sponge berbentuk buah strawberry.

10. Mini JamJam Hand Cream (harga RM15.33 ) & Missing U Hand Cream (harga RM19.90)

11. It's Real Mini Pack (harga RM6.93)

12. Look At My Eyes Cake eyeshadow (harga RM 15.33 each)
13. Blusher & Concealer (harga RM39.90) - buy 1 free 1.

Last but not least, free sample.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.