Friday, June 20, 2014

Haul #30: April

Another haul in April. Guardian dan Victoria Secret.



1. Biore Makeup Remover Wipes (harga RM23.88)


2. Maybelline Rocket Volume Mascara free Makeup Remover (harga RM19.88)


3. Silkygirl Moisture Balm Lipcolor in Peach (harga RM16.88) - saja nak try lipstick dengan lipbalm ni.


4. SimplySiti Auto Eyebrow Liner harga(RM23.90) - semenjak Etude House punya eyebrow liner dah takde, aku tak jumpa lagi yang sama macam tu. Sehinggalah aku beli eyebrow liner ni...

5. Nivea Essential Care lipbalm (harga RM8.41) & Fruity Shine Pink Guava (harag RM8.88) - rasanya ni lah lipbalm yang sesuai dengan aku.



6. Victoria Secret Victoria perfume (harga RM281.00) - Sebenarnya aku nak beli yang lagi satu tapi yang ni lagi wangi kot. Yang ni 100ml. Ada yang 50ml tapi harga pun lebih kurang je. Tambah lebih kurang dalam RM50-60 dapat 100ml punya. So baik aku beli yang 100ml je. Masa test hari bau macam bau floral dan sangatlah wangi. Tapi bila aku pakai, baunya lebih ke musky dari floral. Pelik betul. Takkan tertukar dengan perfume yang lain kot?

2 comments:

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.