Sunday, June 14, 2015

Salam Jun 2015

Assalamualaikum. Nak wish selamat tahun baru dah masuk pertengahan tahun. Mana ada org wish selamat tahun baru pada pertengahan tahun, iye dak??

Dah lama benar tak update blog ni. Dah berhabuk dah pun.. Biasalah, penyakit M… Nak tulis blog pun takde idea, jadi blur… Kebetulan pulak camera memory card dah corrupt. Kena format balik. Habisla semua gambar dalam tu. Sempat save gambar sampai bulan Disember 2014 je. Lagi bertangguh lah nak update entry. Macam mana nak recover balik gambar dalam memory card tu hah?? Banyak pulak tu. Menangis tak berlagu dah ni. Huhuhu…

Aku baca blog Fyna haritu. Dia buat entry pasal The Single Woman’s 30-Day Blogging Challenge. Macam menarik. Terasa nak buat tapi nak kena tengok keadaan dulu bila boleh buat. Tambahan pulak tak lama lagi nak masuk bulan puasa. Entah rajin ke tak nak buat. Haish…