Sunday, January 24, 2016

Haul #40: Another stationery haul

Hahaha.. Sorrylah, sebab aku ni tak habis-habis beli stickers bagai. Sebab semuanya so cute... Cannot resist them. Semua ni untuk tampal dalam planner walaupun aku tak berapa reti nak decorate sangat.

Stickers from Popular bookstore. Harga RM3.90 each.

Another sticker from MPH bookstore (RM9.43) and bestselling book from MPH also. Sebuah buku motivasi yang bagus. Harga RM48, ni pun masa bulan Ogos 2015. Tak silap aku harganya dah naik.

Project Life journal cards (RM20), Papercraft clear stamp (RM29.99) and Kaiser clear stamper (RM49.99) from Spotlight The Mines.
back view
Yang ni semua dari kedai Art Friend kat The Curve. Corner Cutter tu berharga RM18.77. Stickers tu berharga RM5.90 each. Earphone plug dengan chain tu aku tak pasti mana satu. Antara RM5.90 atau RM4.90.

Last sekali from Daiso. Aku baru tahu kat Daiso ada cosmetic organizer macam tu. Dulu beli kat Parkson Pavi tu mahal. Sekali ada lagi murah dari tu kat Daiso. Yang bamboo box tu untuk washi tapes aku dan plastic container besar tu untuk letak barang-barang planner aku yang lain. Harga RM5.30 each.

Harga semua dah termasuk GST. Sekian terima kasih.

2 comments:

  1. Dah lama teringin nak buku 88 Love Life. Sekarang pun dah ada volume 2 kan? Yup, Daiso Cosmetic Organizer is the best. Harga pun okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh dah ada volume 2 ke?? Tak perasan pulak. Kena pergi tgk nih...

      Delete

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.