Sunday, January 10, 2016

Small stationery haul at Yeay Stationery

Beli beberapa barang from this one IGshop. Masa tu website ni ada banyak barang dijual. Sekarang dah takde dah, tutup rasanya. Sebelum ni dia buat clearance sale. Tak pasti kalau akan beroperasi lagi ke tak... Tapi bila check IG dia, dah tak wujud lagi dah. Aku beli ni pun sebab Traveler Notes. Puas aku cari yang senang beli. Akhirnya jumpa igshop ni terus aku beli. Tapi sayang lepas ni tak boleh beli lagi dah....




No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.