Sunday, March 27, 2016

Haul #29: November dan Disember

Bila masuk hujung tahun ni mesti merata-rata tempat buat sales hujung tahun. Terutama sekali bila nak Krismas dengan masuk tahun baru. Macam-macam benda nak beli. Tapi bila dah sampai kedai, banyak sangat benda yang menarik sampai tak tahu nak beli yang mana satu. Bila dah beli macam-macam, masa ni lah dari ada duit kepada takde duit langsung. Pokai sebab banyak sangat shopping barang. Nafsu, nafsu...

Ni aku nak share haul aku untuk bulan November dengan Disember 2015. Sephora, Bath & Body Works, Daiso dan Guardian. Hehe :P

Kikki K Large Leather Planner in mint

Another planner haul. Kikki K jugak. Sebelum ni beli yang medium size. Kali ni beli large size. Mula-mula nampak terus berkenan dengan warnanya. Lama jugak fikir nak beli ke tak. Akhirnya aku beli jugak sebab can’t get you out of my head lah katakan.. Hehe..

The Pop.box November 2015

Pop.box kedua aku. Teaser dia macam menarik. Jom tengok...

Monday, March 7, 2016

2016 gadget wishlist

Dah lama tak buat wishlist. Apatah lagi gadget punya wishlist. Last time aku buat pasal nak beli telefon baru. So sempena tahun 2016 ni aku nak senaraikan apa yang aku nak dan aku akan cuba usahakan untuk capai wishlist aku tu sebelum tahun 2016 berakhir.

Sunday, March 6, 2016

The Pop.box Oktober 2015

First time nampak beauty box ni kat instagram orang. Lepas tengok instagram The Pop.box tu terus terpikat nak order. Hehe... Dah lama tak order beauty box since yang dulu sudah berkubur. Bila jumpa yang baru ni rasa seronok nak subscribe balik. Cuma sedikit mahal dari yang sebelum ni. So jom tengok apa yang best dalam Pop.box bulan Oktober nih...

Breena Eyeshadow brush & Brow brush

Berus kedua dan ketiga keluaran Breena Beauty iaitu B212 - Basic Eyeshadow brush dan B216 - Brow Definer brush. Jom tengok...