Sunday, March 6, 2016

Breena Eyeshadow brush & Brow brush

Berus kedua dan ketiga keluaran Breena Beauty iaitu B212 - Basic Eyeshadow brush dan B216 - Brow Definer brush. Jom tengok...

Macam biasalah, kalau beli berus daripada website Breena Beauty tu mesti dia akan sertakan sekali thank you card. Adalah ucapan terima kasih sebab membeli berus mekap dia tuh. So kali ni aku beli eyeshadow dan brow brush, dapatlah kad cantik ni. Hehe..








First brush is B212 - Basic Eyeshadow brush.




Berus dia berbentuk round tip with soft and fluffy synthetic hair (100% cruelty free and no animal hair). Katanya boleh guna untuk eyeshadow and blending eyeshadow. Untuk pakai concealer pun boleh terutama sekali untuk bawah mata or nose contouring. Oklah pakai berus ni sebab senang nak apply eyeshadow.

Work/Apply best with :
1. Powder Eye shadow
2. Cream Eyes shadow
3. Mineral Eye shadow
4. Pigments
5. Eye Primers/Base
6. Liquid to Cream Concealer

Second brush is B216 - Brow Definer brush.




Work/Apply best with :
1. Brow Powder
2. Gel/Cream based Brow Pomade
3. Powder Eye shadow
4. Liquid/Gel Eyeliner

Yang ni pun best pakai jugak untuk bentuk kening. Aku selalu guna untuk tu lah. Lukis eyeliner pun boleh jugak.

Seperti berus yang sebelum ni, the bristles are made from brown with white tip synthetic fibers and Rose Gold ferrule. Ada tulisan Breena dan nama berus kat pemegangnya. Kedua-dua berus ni boleh dibeli kat website Breena Beauty.

Website Breena Beauty: http://breenabeauty.com/
Basic Eyeshadow - B212 (Harga: RM 25.00)
Brow Definer - B216 (Harga: RM25.00)

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.