Sunday, March 6, 2016

The Pop.box Oktober 2015

First time nampak beauty box ni kat instagram orang. Lepas tengok instagram The Pop.box tu terus terpikat nak order. Hehe... Dah lama tak order beauty box since yang dulu sudah berkubur. Bila jumpa yang baru ni rasa seronok nak subscribe balik. Cuma sedikit mahal dari yang sebelum ni. So jom tengok apa yang best dalam Pop.box bulan Oktober nih...

Hanya RM120 sahaja boleh dapat semua ni dalam satu kotak. Banyak jugaklah kan mekap item dalam ni. Jom tengok lebih dekat lagi.






Menarik kan?? So tunggu apa lagi?? Kalau nak subscribe, bolehla pergi ke instagram The Pop.box. Setiap bulan ada tema tau. Subscribe melalui instagram je. Jangan risau, based in Malaysia dan bukan outside punya. Kalau lambat akan melepas. ^_^


No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.