Saturday, April 2, 2016

Planner Paperdorable

Mula-mula aku jumpa planner ni kat Instagram. Cantik. Made in Malaysia pulak tu. Personal Dream Planner ni ada 2 pilihan warna. Pink flamingo dengan Denim blue. Fikir punya fikir, aku buat keputusan nak ambik warna biru. Nampak profesional sikit. So aku pun orderlah kat website dia. Harga RM179 free shipping. Memang sesuai sangat kalau letak kat pejabat ke kan..
















Cover dia agak sturdy jugaklah. Even the paper pun tebal jugak. Selain tu divider dia siap ada quotes lagi. Tapi sayang, planner warna ni dah takde dah. Dah habis stok Dream Planner ni. Sekarang ni ada warna baru dah. So kalau nak beli planner ni bolehlah ke website Paperdorable.

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.