Sunday, June 19, 2016

Roti John homemade

Siapa tak kenal roti john. Kat pasar malam mesti ada orang jual. Tapi bila time puasa je, terasa pulak nak makan. Hari-hari biasa ni takde pulak rasa nak makan. Pastu kalau beli kat pasar malam, tak best sebab selalunya banyak telur dari daging. Tak macam masa dulu-dulu. So lagi puas kalau buat sendiri kan... Nak letak banyak mana pun ikut suka hati kitalah. Sebab tulah aku try buat sendiri kat rumah...

Sunday, June 5, 2016

Sephora & The Body Shop haul

Masa ni sale kat The Body Shop dengan Sephora kalau tak silap.