Wednesday, July 13, 2016

Haul #32: Drugstore & Stationery haul

Haul daripada KL Book Fest, Guardian dan Watsons.

Nivea lipbalm (RM 9.86) tu baguslah, at least for me. Sebab bibir aku tak kering dan mengelupas bila aku pakai lip balm ni. Bifesta cleansing wipes (RM 20.88) tu pun best sebab dia lembut dan tak nipis sangat. Syampu Safi Shayla (RM 11.46) tu pun oklah. Taklah gatal kepala sangat lepas pakai.

Eye mask (RM 7.90 & RM 5.36) tu baru pakai sekali je. Ginseng Facial mask (RM 6.90 each, buy 1 free 1) tu pun sama. Hada Labo Air BB Cream (RM 58.90) tu bolehla. Light coverage je. Biore facial foam (RM 13.46) tu aku guna selepas pakai cleansing wipes. Macam pencuci muka biasa je cuma yang ni boleh guna untuk remove makeup. Tapi aku biasa pakai cleansing wipes dulu baru pakai pencuci muka ni.

Yang ni pulak masa book fair kat KL Convention Centre. Stamp set tu RM 17.90 & RM 12.90 satu. Ada diskaunlah. Correction pen tu RM 10.49 untuk 2 batang. Pendrive dengan memory card tu berharga RM 19.00 each. Itu jelah yang aku beli. Tak banyak mana pun...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.