Wednesday, July 13, 2016

Haul #32: Drugstore & Stationery haul

Haul daripada KL Book Fest, Guardian dan Watsons.

Nivea lipbalm tu baguslah, at least for me. Sebab bibir aku tak kering dan mengelupas bila aku pakai lip balm ni. Bifesta cleansing wipes tu pun best sebab dia lembut dan tak nipis sangat. Syampu Safi Shayla tu pun oklah. Taklah gatal kepala sangat lepas pakai.

Eye mask tu baru pakai sekali je. Facial mask tu pun sama. Hada Labo bb cream tu oklah. Light coverage. Biore facial foam tu aku guna selepas pakai cleansing wipes. Biasa je...

Yang ni pulak masa book fair kat KL Convention Centre. Itu jelah yang aku beli. Tak banyak mana pun...

No comments:

Post a Comment

Strictly no spamming or porn comment or link. Thank you.