Saturday, December 31, 2016

Akaun baru

Salam semua. Untuk pengetahuan, aku telah mendaftar akaun baru dengan nama Liza Zainal. Akan lebih banyak menggunakan nama baru ni so semua urusan hendaklah menggunakan akaun baru dan bukanlah akaun lama. Blog masih sama cuma berbeza nama je... Lagipun lebih bersesuaian dengan nama asal aku berbanding dengan nama lama sebab nama lama tu gabungan 2 nama daripada 2 orang yang berbeza. Dan sekarang ni pun blog ni banyak aku yang handle sebab sorang lagi dah tak join dah. Itu jelah pengumuman baru dari aku. Sekian terima kasih.

P/S: Gambar nak kena susun balik sebab dah upload tempat baru. Banyak kerja nak kena buat.